GOODGAME DISCO

Har du nogensinde drømt om at åbne din egen natklub eller diskotek? Tror du at du har hvad det kræver for at blive den mest seje og dygtige natklubejer i verden? Så er Goodgame Disco helt klart spillet for dig.

Goodgame Disco er endnu et veldesignet og spændende online simulationsspil fra tyske Goodgame Studios der er kendt for denne type af spil. Goodgame Disco er lavet til dig der elsker at feste. Åbn den mest perfekte og unikke natklub i byen, indret den på den lækreste og mest festlige måde og nyd alle de berømtheder, der kommer for at danse og more sig på din klub.

Dette spil rummer mange muligheder og du kan spille det på flere måder, så det bliver aldrig kedeligt at spille og styre dit diskotek. Er du vild med dansemusik og synes at det er fedt at lytte til lækre rytmer mens du spiller, så kan du vælge at slå dig ned som DJ på din egen klub. Vælg rytmer og mix musik og skab din egen unikke lyd, der tiltrækker masser af dansende gæster og kendisser, hvilket fører din klub helt til tops i popularitet. Er du derimod mere til eksotiske og farvestrålende drinks, så kan du indtage rollen som bartender og skabe din helt egen stil i smag og udseende.

Uanset hvad du vælger, så er målet med Goodgame Disco at bygge dit eget diskotek op fra grunden og føre det til storhed og popularitet. Som i de andre spil i denne genre, gælder det om at tjene penge og optjene erfaringspoint, der bringer dig videre i spillet og længere op i levels. Jo længere du når, jo mere kan du udbygge dit diskotek, indrette det på den lækreste måde og tiltrække flere og mere spændende gæster.

Goodgame Disco indeholder som alle andre spil fra Goodgame Studios et socialt element, hvor du kan interagere med millioner af andre spillere verden over. Du kan knytte venskaber, besøge hinandens diskoteker, danse og spillet har desuden en chatfunktion indbygget, der gør at det er muligt at skrive sammen med de andre klubejere.

Goodgame Disco er fyldt af flot, farvestrålende grafik og lækker musik. Spillet er gratis og kan spilles direkte fra en browser. Du opretter en bruger, så du kan gemme din fremgang og gå til og fra spillet som du har tid og lyst til. Og det gode er at du ikke skal installere noget software for at spille, men kan komme i gang med at bygge og drive dit diskotek med det samme. Du kan spille lige her.

Bemærk at Goodgame Disco ikke længere er aktuelt. Vi anbefaler i stedet Goodgame Poker.

Goodgame Poker