Tyske Goodgame Studios, der er verdenskendte for at lave veldesignede simulator browserspil med et stort element af socialt samspil, står bag Goodgame Gangster. I dette spil er handlingen henlagt til en storby, hvor du som gangster bevæger dig rundt i en verden af mafia, forbrydelser og godfathers. Så er du en af de mange der er fascineret af mafiaen og det spændende og farlige liv som gangster, så er Goodgame Gangster helt klart et spil du skal prøve. Vi lover spænding og udfordring og godt spildesign.

Efter du har registreret dig og skabt en bruger, så du altid kan gemme spillet og vende tilbage, når du har tid og lyst til at spille uden at skulle starte forfra, får du muligheden for at skabe din egen spilfigur. Din helt egen håbefulde gangster. Du kan vælge køn, udseende og klasse. Der er tre klasser at vælge imellem: én der er handler om skade, én der handler om held og en tredje der har en balance mellem de to. Du starter ud som gangster på gulvet, der render ærinder og løser opgaver for en godfather og hans partnere. Ved at løse disse opgaver tjener du penge og erfaringspoint som kan bruges til at opnå højere skills og bedre udstyr, der igen kan give dig mulighed for at løse sværere opgaver og stige i graderne i mafiaen.

Der er mange ting involveret i dette spil, men du starter ud med en tutorial, der guider dig godt i gang med spillet og sikkert igennem din første mission som gangster i den berygtede Goodgame Mafia.

Goodgame Gangster er ikke et hurtigt actionspil. Det handler som i alle andre Goodgame spil om management mere end om fart og spænding. De fleste missioner kræver at man som spiller sidder og venter i 4-5 minutter, overværer en kamp, før man kan høste resultatet af missionen. Herefter kan man tage sig af sine ejendele, udstyr og så videre, samt starte en ny mission. Dette er perfekt for typen der kan lide et afslappet spil, hvor man ikke hele tiden skal være vågen og ”på”. Man kan starte en mission og så lave andre ting imens og checke ind engang imellem.

Hver gang du gennemfører en mission i Goodgame Gangster bruger du af din spilpersons energi. Men fordi hver mission tager tid, når du at optjene ny energi, så du kan kaste dig ud i nye missioner.

GOODGAME GANGSTER – ET MULTIPLAYER SPIL

Goodgame Gangster er ikke anderledes fra de andre spil fra Goodgame Studios i det at det er et spil med et stort element af social interaktion. Mange millioner verden over spiller spillet og du har muligheden for at interagere med de andre spillere via Goodgames server. Du kan duellere med andre rigtige spillere og kæmpe imod dem, hvilket giver højere bonus end hvis du blot kæmper mod computerskabte modstandere.

Goodgame Gangster opererer med to forskellige typer af valuta. Den ene er de penge du tjener, ved at gennemføre missioner for din godfather. Den anden type valuta er den du kan købe for rigtige penge og som det er normalt i denne type spil, giver dig nogle fordele overfor de spillere, der spiller gratis. Du kan købe guldbarrer du kan bruge til at købe bedre våben og meget andet med.

Goodgame Gangster er en opgradering af et ældre spil fra samme firma kaldet Goodgame Mafia, og det er blevet et meget mere varieret og veldesignet spil. Spillet er ikke lige så avanceret og omfattende som for eksempel Goodgame Empire, men det har også sin berettigelse i det alle kan spille dette spil og læringkurven er meget lav. Det er som nævnt også et spil, der egner sig rigtig godt til spillere, der ikke vil investere for megen tid og for mange kræfter i et online spil. Man kan sagtens spille dette spil engang imellem og alligevel se ens gangster stige i graderne i mafiaen.

Goodgame Gangster er gratis som udgangspunkt og kræver ingen installation af software. Du kan spille spille lige her, oprette en bruger og komme i gang med det samme.

Bemærk at Goodgame Gangster ikke længere er aktuelt. Vi anbefaler i stedet Legends of Honor.

Legends of Honor