Goodgame Fashion er Goodgame Studios’ svar på de mange pigespil, der findes online. Som spiller af Goodgame Fashion kan du åbne din egen tøjbutik og også træde ind i den spændende verden som modedesigner. Noget de fleste piger drømmer om på et tidspunkt i deres liv. Du åbner din helt egen modebutik og begynder at designe tøjlinjer til både kvinder og mænd, der afspejler din egen smag og stil i tøj og mode. Du kan blande og sammensætte flotte mønstre fantastiske farver og indkøbe alle de nødvendige elementer. Hvis du vil nå langt i spillet, kræver det både en god fantasi, kreative evner og evnen til at gå ned i detaljen.

En stor del af gameplay’et omhandler at gennemføre en lang række designprojekter. Du begynder i en lillebitte butik med to syersker og én butiksansat. Du får en række kunder, der bestiller forskellige stykker tøj, de har brug for. Du kan vælge mellem masser af forskellige stykker tøj i et omfattende katalog over mulige kreationer, lige fra basis-t-shirts til avancerede kjoler. Du vælger nu mønstre og farver og sætter derefter dine hårdprøvede syersker i gang med at producere tøjet. Dette kan tage lige fra et kvarter til ti timer at færdiggøre.

Jo længere du nå i Goodgame Fashion, jo mere avancerede stykker tøj kan du lave og jo længere bliver produktionstiden også. Men ventetiden betyder ikke at du skal kede dig eller behøver at logge af, hvis du ikke vil. Du kan for eksempel bruge tiden på at indrette din butik, så den tiltrækker flere nye kunder. Alt det tøj du laver, kan sættes på en mannequin-dukke, eller lægges på hylderne i butikken. Og som en sjov ekstra feature kan du også designe dit eget udseende og outfit, samt løbende ændre det i løbet af spillet.

Som alle andre spil fra det tyske succesfirma Goodgame Studios, indeholder Goodgame Fashion også en social del, hvor man kan chatte med de andres spillere, besøge hinandens butikker, udveksle designidéer og shoppe hos hinanden. Alt i alt er der rigtig mange timers underholdning for piger gemt i denne lille perle af et spil. Der er tilpas mange ting, man kan gøre og designe til at det aldrig bliver kedeligt og har man en lille modedesigner gemt i maven, så er det et godt sted at starte at spille Goodgame Fashion.

Spillet er et såkaldt browserbaseret spil, hvilket betyder at du kan spille det online på nettet direkte fra din webbrowser uden andre krav. Spillet er gratis og kan spilles lige her på siden:

Bemærk at Goodgame Fashion ikke længere er aktuelt. Vi anbefaler i stedet Goodgame Big Farm.

Goodgame Big Farm