Gamer du på mobilen? Så husk at få fri data

Leg, spil og underholdning  > Teknologi >  Gamer du på mobilen? Så husk at få fri data

Gamer du på mobilen? Så husk at få fri data

0 Comments
Gamer du på mobilen? Så husk at få fri data

Er du glad for at game på din mobil, og har du endnu ikke fri data mobil, er det i den grad på tide at overveje at få det. Gaming kan bruge rigtig meget data, og det vil jo være en skam at løbe tør for data, inden måneden er omme, så du ikke kan spille i de resterende dage.

Derfor er det bare med at få skiftet over til et nyt mobilabonnement, hvor du er så heldig at få fri data med. Det er nemt og hurtigt at skifte abonnement fra din nuværende udbyder og over til en udbyder, der kan tilbyde dig fri data. Med mindre du er bundet til dit abonnement, kan du bare klikke dig ind  til en ny udbyder og oprette dig som kunde allerede i dag. Så står selskaberne for alt det praktiske med at flytte dit nummer og så videre.

Vælg et teleselskab med god dækning

Det er dog klart, at du ikke bare skal vælge i blinde, når du skal vælge det nye sted, hvor du kan få fri data på din mobil. Det er blandt andet en god idé at tage højde for dækningen på dit nye abonnement.

Vil du have en god dækning i de fleste steder af Danmark, skal du vælge 3 dækning. De dækker rigtig godt i hele landet, og 3 ejer blandt andet også discount teleselskabet Oister, hvor du netop kan finde dig et mobilabonnement med fri data.

Det behøver ikke at være dyrt

Selvom det kan lyde dyrt at få fri data på sin telefon, behøver det faktisk slet ikke at være så galt igen. Du kan faktisk finde abonnementer med fri data for under 150 kroner om måneden.

Så hvis du er træt af at løbe tør for data før tid, og du derfor hele tiden skal vente på, at det bliver den 1. i næste måned, så du kan få fyldt dataen op igen, kan du med fordel vælge at skifte over og få fri data allerede nu.

Plads til at streame alt muligt andet også

Ved at få fri data i dit mobilabonnement, har du også data til alt muligt andet end bare at game. Gaming kan tage store mængder af din data, men du har også fri data til streaming af musik, videoer, podcasts eller hvad du nu ellers vælger at bruge din data på.

På intet tidspunkt skal du bekymre dig om, hvor meget data der er tilbage i dit abonnement. Du kan bare streame eller game løs, og du vil på intet tidspunkt få en besked om, at din data snart er ved at løbe ud, og du derfor skal være opmærksom på, at det kan begynde at koste mere for dig at  bruge data på din mobil.

Flere og flere vælger bredbånd fra

Faktisk er fri data på mobilerne med til at gøre, at flere og flere danskere helt vælger deres bredbånd i hjemmet fra, fordi de bare kan klare sig med det, der er på deres mobiler.

Måske er det også aktuelt for dig at skifte dit bredbånd i hjemmet ud med den data, du bare kan bruge via dit mobilabonnement.

Det er klart, at det ikke er en 100% erstatning for WiFi i hjemmet, men er du bare dig, og bruger du ikke din computer i hjemmet synderligt, kan det være, det kan betale sig for dig at afmelde dit bredbång og bare bruge mobildata.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.