God underholdning til en festlig aften med vennerne

Leg, spil og underholdning  > Underholdning >  God underholdning til en festlig aften med vennerne

God underholdning til en festlig aften med vennerne

0 Comments
God underholdning til en festlig aften med vennerne

Skal du snart til at holde en fest for dine venner, og vil du gerne være sikker på, at der er godt med underholdning, får du her et par gode tips til, hvad det kan være.

Selvfølgelig går meget af tiden med at snakke og få lidt at drikke, men det kan også være, at der lige er brug for et enkelt indslag eller to i løbet af aftenen, bare lige for at sætte prikken over i’et. Så her har du et par bud på, hvad det kan være.

Find flotte plissegardiner til din stue her, så den kan blive helt klar til den store aften.

Lav en quiz

Det første bud på noget, du kan lave sammen med dine gæster, er at lave en quiz til dem. Du kan være aftenens helt store quizmaster, og så kan du ellers tilrettelægge en rigtig god quiz for dine venner.

Det behøver ikke at være en meget lang quiz. Det kan hurtigt trække ud, og derfor kan det være godt ikke at have for mange spørgsmål med, så det ikke kommer til at tage hele aftenen.

Find på et drukspil

Er der en del alkohol på bordet denne aften, kan du jo også vælge at finde på et drukspil, som I kan spille alle sammen. Kan du ikke finde på en selv, findes der jo et hav på nettet, som du kan lade dig inspirere af, og der er mange af dem, der kan være virkelig sjove at lege på sådan en aften.

Vær opmærksom på at nogle af spillene kræver nogle redskaber. Det kan fx være i form af kort eller lignende, som du skal bruge for at spille spillet. Men det finder du ud af, når du går i gang med at lede efter drukspil.

Sæt karaoke op

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en forrygende idé at sætte karaoke op på dit tv. Du kan nemt købe en karaoke maskine, hvis det skal være på den helt rigtige måde. Må det gerne være mere lavpraktisk, kan du nemt finde karaoke videoer på fx Youtube, som du kan sætte på dit tv.

Men det er nu engang sjovest, hvis der er en mikrofon til den, der skal synge, så det bliver rigtig karaoke. Så kan du skaffe det, er det klart at foretrække. Så skal I nok få en sjov aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.