Playstation 5 er den perfekte underholdning for hele familien

Leg, spil og underholdning  > Underholdning >  Playstation 5 er den perfekte underholdning for hele familien

Playstation 5 er den perfekte underholdning for hele familien

0 Comments
Playstation 5 er den perfekte underholdning for hele familien

Har du overvejet at købe den nye Playstation 5 til husstanden, eller har du et par børn, der plager om at få en, kan det være, du her kan finde et par gode grunde til at give efter og opfylde netop dette ønske.

En Playstation 5 kan også give meget glæde for resten af familien, da det efterhånden er blevet udviklet til en mediemaskine, og ikke bare en spillekonsol som de fleste kender den for at være. Så måske er det på tide at sælge dine Kähler vaser og skaffe penge til en Playstation i stedet for.

Masser af fede spil

Vi skal dog ikke glemme, at en Playstation først og fremmest er en spillekonsol, selvom der er kommet mange andre lag på den, siden den første maskine kom på markedet for over 20 år siden.

Der bliver hele tiden udviklet en masse fede spil til den, og i løbet af de sidste par år har der også været stort fokus på VR-delen, hvor det er muligt at spille, som var du selv til stede via Virtual Reality. Du kan sagtens finde spil, som alle i familien kan spille – det behøver ikke kun at være skydespil eller FIFA.

Streaming uden problemer

Der, hvor det bliver mere til en mediemaskine, er når vi kigger på mulighederne for eks. streaming. Du kan nemlig meget nemt bruge apps som Netflix eller HBO Nordic, når du anvender din Playstation. På den måde kan du altså nemt skifte din Chromecast eller Apple TV ud med funktionerne på en Playstation.

Med et klik kan du nemt få adgang til både internationale og danske film og serier, og det er samtidig også muligt at sætte både DVD’er og Blu-Ray film på maskinen, hvis du stadig ejer nogle af disse, nu hvor alt efterhånden er blevet til streaming.

Kommer med fjernbetjening så alle kan bruge den

Den nye Playstation 5 kommer bl.a. også med en fjernbetjening, som gør det meget nemt for alle at have med den at gøre. Førhen var det således, at du skulle bruge den Playstation controller, der kommer med maskinen, men nu kan du altså vælge at bruge fjernbetjeningen i stedet for, som er noget mere tilvant for alle at bruge end en controller.

Med denne fjernbetjening kan du få adgang til streamingtjenester med et enkelt klik. Du kan også nemt skrue op og ned, trykke pause og play eller skifte tilbage til dit tv, når du er færdig med at bruge din Playstation.

Holder i mange år

Det gode ved en Playstation er også, at den som regel holder i rigtig mange år. Det er de færreste, der er nødt til at skifte deres Playstation ud, i så fald det ikke er for en nyere model. Mange kan sagtens skifte fra en Playstation 4 til en Playstation 5, men det er de færreste, der må købe to eller tre modeller af den samme, fordi den forrige er gået i stykker eller lignende.

Køber du en Playstation 5, vil du nok have den samme model, indtil næste udvidelse kommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.