Spillet der gør dig klogere på boligrenovering

Leg, spil og underholdning  > Teknologi >  Spillet der gør dig klogere på boligrenovering

Spillet der gør dig klogere på boligrenovering

0 Comments
Spillet der gør dig klogere på boligrenovering

Har du gået med tanker om at renovere din egen bolig på et tidspunkt, men er du ikke helt sikker på, hvordan du skal gribe opgaven an, eller er du bare født med ti tommelfingre, og skal du lære det hele fra bunden, kan det være en rigtig god idé at starte ud med et spille et specifikt computerspil, der kan sætte dig ind i, hvordan bolig er bygget op, hvad der skal til for at kunne lægge nyt gulv, sætte vægge op, hvordan du sætter en dør ind eller sætter nye vinduer i.

Der er tale om et computerspil, der er blevet ekstremt populært over de sidste par år, og det går under navnet House Flipper. Spillet kan bl.a. også fås på dansk, hvis du ikke er så meget til at spille på engelsk. Det kan være en rigtig god idé at kaste dig over netop dette spil, hvis du gerne vil blive lidt klogere på boligrenovering.

 

En sjov måde at lære på

 

Det er altid sjovt at lære via spil. Og dette spil er et af de bedste spil at lære fra, når det gælder netop boliger og boligrenovering. Selvom det kan lyde som et lidt tørt emne, er det faktisk rigtig sjovt, når du først kommer i gang.

Spillet er egentlig lavet med det formål, at du skal tjene penge på at købe huse, sætte dem i stand og sælge dem igen. Det er hele præmissen for spillet. Men en af fordelene ved spillet er så, at du undervejs selv skal stå for denne renovering, hvilket kan kaste en masse viden af sig, som du faktisk kan tage ud at bruge i den rigtige verden.

Det er naturligvis klart, at det ikke bare kan kopieres en til en. Men hvis du absolut ingen viden har om emnet, inden du går til spillet, kan du glæde dig til at blive væsentligt klogere på ganske kort tid. Det kan i hvert fald ikke skade at prøve det af. Og hvis du ikke har haft nogle planer om boligrenovering, kan du være sikker på, at du får lyst til at renovere boliger, når du først har prøvet spillet.

 

House Flipper – et anderledes simulator spil

 

Udadtil kan det godt komme til at lyde kedeligt. Et spil, hvor du skal sætte huse i stand. Ikke ligefrem den bedst sælgende idé. Men det er rent faktisk gået hen og blevet en rigtig stor succes.

Generelt er der mange simulator spil, der er slået igennem over de sidste par år. Det ses også inden for lastbilkørsel, fly, og ja, sågar bondegårde, hvor du simulerer, at du er en landmand. Og nu kan du altså også spille et spil, hvor du skal lære at købe huse, sætte dem i stand og sælge dem igen for at få overskud.

Spillet er i sig selv også sjovt at spille, da det kan være sjovt at se, hvor mange penge du har mulighed for at tjene. Men du kan også sagtens bare spille det for at blive lidt klogere på boligrenovering.

Har du aldrig prøvet det før, og vil du gerne lære lidt mere om netop dette emne, er det bare med at kaste dig over det hurtigst muligt. Det er nemt at lære at spille, så du er hurtigt i gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.