5 typer underholdning til konfirmation

Leg, spil og underholdning  > blog >  5 typer underholdning til konfirmation

5 typer underholdning til konfirmation

0 Comments
5 typer underholdning til konfirmation

Hvis du savner idéer til underholdning til konfirmation, har vi her samlet en liste med en række idéer, som du kan lade dig inspirere af.

Nogle af dem er gratis indslag, som du med fordel kan benytte dig af, mens andre kan koste penge at booke.

Taler

Et fast indslag til konfirmationer plejer at være taler. Så hvis du gerne vil stå for minimum et enkelt indslag, men du ikke gider at bruge penge på underholdning, kan du jo vælge at skrive en tale til konfirmationen.

Hvis du ikke er så god til at skrive en hel tale ned, kan du jo nøjes med at skrive et par stikord eller punkter ned, som du gerne lige vil ind på i din tale. Så kan du holde dig til de stikord, når du først rejser dig op for at holde din tale.

Sange

En anden ting, der også plejer at høre med til en konfirmation, er naturligvis sange. Derfor er det også et krav, at du skriver en sang, hvis du er tæt på konfirmanden – eks. forælder, bedsteforælder eller søskende.

Konfirmanden selv plejer også at stå for en takkesang, hvilket der også skal være styr på, hvis det skal være en traditionel konfirmation.

Du kan evt. hente en færdiglavet sang på nettet, hvis du ikke selv kan finde ud af at skrive en sang. Ellers kan det faktisk være sjovt at skrive en personlig sang. Det kan tit få gæsterne til at grine med sjove anekdoter og historier. Her kan du hente både fra din egen viden men også konfirmandens familie, som sikkert kan huske mange sjove historier fra de mange år sammen med konfirmanden. Det er altid sjovt at skrive  sange til konfirmation.

Lege

Tip en 13’er kan eksempelvis her være et godt bud på en leg, som du kan kaste dig over. Den går tit igen til private fester som bl.a. konfirmationer, og du kan finde mange gode indslag til denne leg på nettet.

Der er også mange andre typer af selskabslege, som sagtens kan fungere til en konfirmation.

Komiker

Du kan bl.a. vælge at booke en komiker. Der er mange komikere, der tager ud i lige netop denne periode og laver konfirmationsjobs, så du skal ikke være bange for, at det ikke er til at finde en komiker, der gerne vil optræde til din konfirmation.

Det kan dog nemt koste en del tusinde kroner, så du skal være forberedt på dette, inden du vælger at booke.

Trylleri

Sidst, men ikke mindst, kan du også booke en tryllekunstner, som også tit tager ud forbi konfirmationer og imponerer med sine evner.

Der er mange forskellige tryllekunstnere i Danmark, så det burde være nemt nok at finde en til din konfirmation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.