Windows er sjovere, hvis du sætter dig lidt ind i det

Leg, spil og underholdning  > Teknologi >  Windows er sjovere, hvis du sætter dig lidt ind i det

Windows er sjovere, hvis du sætter dig lidt ind i det

0 Comments
Windows er sjovere, hvis du sætter dig lidt ind i det

”Windows”. Måske lyder det ikke som det sjoveste i dine ører… Windows er selvfølgelig først og fremmest heller ikke skabt til at være underholdende, men til at være nyttigt og smart.

Alligevel har Windows mange smarte funktioner, som måske kan gøre det lidt sjovere for dig at bruge Windows. Hvis du kender disse funktioner, kan det være, det bliver en helt ny oplevelse for dig at bruge din computer?

Generelt i livet er det meste sjovere og mere underholdende, hvis man lige ved lidt mere om det gældende emne. Så er det nemlig nemmere at få noget ud af tingene og gøre dem interessante.

Lær Windows at kende

Windows er et styringssystem, som er enormt komplekst. Der er lagt meget arbejde i at lave Windows, og det er et program med mange funktioner. De fleste bruger Windows uden at kende bare en brøkdel af disse funktioner. Det kan du dog forholdsvis nemt gøre noget ved.

Du kan sætte dig ind i Windows på flere forskellige måder. Det nemmeste er nok at læse om Windows på nettet og afprøver nogle af de nye funktioner løbende.

På hjemmesiden er der samlet en masse artikler, som fortæller noget om Windows. Dette gælder både Windows som styresystem generelt og alle de mindre programmer, som følger med, når du har Windows. Dette er fx Office.

Er kursus noget for dig?

En mulighed, hvis du for alvor bliver grebet af Windows og alle dets funktioner, er at tage på et kursus. Der udbydes flere kurser, hvor du kan lære mere om Windows. Her vil du blive undervist af nogle eksperter, som er fuldstændig sat ind i stoffet.

Det kan også være, at du på den helt anden side ikke er så god til at bruge en computer. Dette gælder nok mest ældre mennesker. Da kan du overveje at tage på et kursus, hvor du lærer basal viden om computere, og hvordan man bruger dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.