Byg din egen hjemmebiograf

Leg, spil og underholdning  > Teknologi, Underholdning >  Byg din egen hjemmebiograf

Byg din egen hjemmebiograf

0 Comments
Byg din egen hjemmebiograf

Vil du gerne have mulighed for at se film i de bedste rammer, og gider du ikke at betale for at komme i biografen, hver gang du har lyst til en god filmoplevelse, er det da bare med at få bygget dig din helt egen hjemmebiograf.

Lån penge til det rette udstyr

Det kan koste en pæn sum penge at bygge en suveræn hjemmebiograf. Selvfølgelig kan du gå efter at gøre det billigt, men så kommer du også hurtigt til at gå på kompromis med kvaliteten.

Har du ikke råd til at købe det bedste udstyr til din hjemmebiograf, kan det derfor være en idé at låne pengene til det. Er du i tvivl om, hvor du skal ansøge om et lån til sådan et projekt, så find flere anmeldelser via Lånekassen.

Køb ægte biografstole

Hvis du vil have følelsen af at sidde i en biograf, kan det naturligvis ikke lade sig gøre uden et par vaskeægte biografstole. Der er rigtig gode muligheder for at finde både nye og brugte biografstole på nettet, som du kan få leveret direkte hjem til din dør.

I biografen er vi jo vant til at sidde godt, så derfor skal du naturligvis også sidde godt, når du går i gang med at bygge din helt egen biograf derhjemme. Du kan godt gå på kompromis her, men så ryger idéen hurtigt om en god hjemmebiograf. Den skal altså have det hele – også gode stole.

Spar ikke på lyden

Et andet punkt hvor biograferne som regel excellerer er på lyden. Derfor bør du også investere en god sum penge i at få den helt rette lyd hjemme i din biograf, hvis du gerne vil så tæt på en rigtig biografoplevelse.

Selvom det kan koste en del penge at købe de helt rette højtalere og det komplette lydsetup, bliver du virkelig glad for det, når du første gang sætter dig ned for at se en film i din nye biograf. Lyden er virkelig altafgørende for den gode filmoplevelse.

Du kan komme langt med en projektor og et stort lærred

Når det så kommer til selve skærmen, kan du jo selv vælge, om du vil investere i et stort fjernsyn. Du kan jo efterhånden nemt gå ud at købe dig et stort tv på 70-80” eller derover, til en nogenlunde fair pris.

Men du kan også vælge at gå en anden vej og smække et stort lærred op og sætte filmen på via en projektor. Der er mange måder at lave dette setup på. Det vil naturligvis være bedst, hvis du har mulighed for at kunne se filmene i HD, eller sågar Ultra HD, hvis det kan lade sig gøre.

Kæmpe filmudvalg på de mange streamingtjenester

For at have nok film at vælge imellem, kan du med fordel tilmelde dig de mange streamingtjenester, der efterhånden findes derude. Det koster ikke særlig meget at være abonnent på hver enkelt tjeneste, og du finder hos de fleste et rigtig stort udvalg af både film og serier.

En af de streamingtjenester, der har stort udvalg af begge dele, er HBO Nordic. Læs mere om HBO Nordic her, og få oprettet dig en konto hos dem med det samme, hvis du ikke allerede har det. Netflix og Viaplay er også gode bud, hvis du har råd til flere tjenester.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.