5 typer underholdning du kan booke til din 18 års

Leg, spil og underholdning  > Underholdning >  5 typer underholdning du kan booke til din 18 års

5 typer underholdning du kan booke til din 18 års

0 Comments
5 typer underholdning du kan booke til din 18 års

Skal du snart til at holde din 18 års fødselsdag, eller skal du stå for at planlægge og arrangere en anden persons 18 års, men har du ikke en idé til, hvilken form for underholdning du skal booke, har vi her listet et par idéer til dig, som du kan gøre brug af.

Som 18-årig har du jo også mulighed for endelig at låne penge. Får du brug for det, så lån penge 18 årig her.

1 – DJ eller mobildiskotek

Skal der være gang i dansegulvet, og gør det ikke noget, at det larmer lidt i nabolaget, kan du med fordel vælge at booke en DJ eller et mobildiskotek, som kommer ud og spiller til din fest.

Et mobildiskotek har ofte alt udstyret til et godt dansegulv med selv, og de kan om nogen sætte godt gang i din fest.

2 – Komiker

Du kan også vælge at booke en komiker, hvis du selv har styr på musikken, og du bare gerne vil have nogen ud til at underholde med grin og latter i 15-30 minutter. Her kan en professionel komiker være en god løsning.

Det kan eksempelvis være til efter maden, når I har fået noget at spise, og I lige venter på det næste, der skal ske. Det kan også være til om eftermiddagen, når gæsterne er ankommet, og I måske venter på, at maden bliver klar. Det bestemmer du helt selv.

3 – Tryllekunstner

Er du vild med trylleri, er det jo også oplagt at hyre en tryllekunstner til at komme at optræde til festen. En tryllekunstner er oplagt til en fest med mange forskellige typer gæster, da vedkommende er god til at underholde folk i alle aldre. Vælger du en komiker, er du desværre nok også sikker på, at mindst et par gæster ikke deler samme humor.

En tryllekunstner er svær ikke at lade sig imponere af, uanset om du så er ung eller gammel. Så det kan være en rigtig god løsning, hvis en komiker ikke lige fungerer til din fest.

4 – Strip

Skal der være fart over feltet, og gør det ikke noget, at det bliver lidt frækt, kan du også overveje at hyre en professionel stripper til at komme at optræde til festen. Det er måske endnu mere oplagt, hvis du skal arrangere en fed fest for en af dine venner, og du gerne vil give ham eller hende en overraskelse.

Her kommer fødselaren i centrum, og stripperen skal nok sørge for, at vedkommende bliver straffet godt og grundigt. Hvis der ikke er for mange sarte sjæle med til festen, er det et rigtig godt bud på en omgang festlig underholdning.

5 – Live musik

Til sidst kan du også vælge at booke live musik. Hvis du ikke lige er til DJ’s og mobildiskoteker, men stadig gerne vil have musik til din fest, kan du booke en musiker eller et festband til at komme og optræde på denne skønne aften.

Der er mange bands, der har specialiseret sig i at tage ud at spille til netop denne slags arrangementer, så du skal ikke være bange for, at de ikke kan sætte gang i festen.

Vær opmærksom på at et band kræver en del plads for at kunne spille, og måske skal du også stå for noget udstyr. Tag en snak med musikerne, inden den store dag oprinder, så du kan give dem de bedste rammer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.