5 idéer til underholdning på bilferien

Leg, spil og underholdning  > Teknologi >  5 idéer til underholdning på bilferien

5 idéer til underholdning på bilferien

0 Comments
5 idéer til underholdning på bilferien

Er du ved at gøre klar til en længere bilferie, men har du endnu ikke helt styr på, hvordan du skal sørge for at holde bagsædet underholdt under hele turen, har vi her et par gode idéer til, hvordan du undgår, at dine børn kommer til at kede sig på den lange køretur.

1 – Film

Hvis du har en iPad, en telefon med en stor harddisk eller lignende, kan du med fordel downloade en lang række film hjemmefra, som kan ligge lokalt på din enhed.

På den måde kan dine børn se film undervejs, og har du et sæt høretelefoner med, behøver de heller ikke at underholde resten af bilen med de film og serier, de sætter på. Download gerne filmene på forhånd, så du kan tilgå dem offline, da det kan spare dig for en masse data.

2 – Spil

Med tablets og smartphones er det også muligt at hente en lang række forskellige spil ned, som dine børn kan hygge sig med. Måske har de endda deres egne mobiler efterhånden, hvor de kan hente lige netop de spil ned, de synes er sjove.

Hvis du er old school, kan du naturligvis også vælge at tage nogle spillekort eller rejseudgaven af Ludo med til bilen. Det kan sagtens lade sig gøre at spille det i en bil – det er blevet testet på mange køreture før i tiden. Det kan også være en rar afveksling fra at kigge ind i en skærm hele tiden.

3 – Bil lege

Der findes også en lang række lege til bilen, som du kan lege med dine børn, eller som de kan lege med hinanden. Er du træt af at tænke på biler og tilbehør, kan du jo selv være med i disse lege for at få lidt andet at tænke på selv.

Der er mange forskellige af denne slags lege, og derfor er det næsten kun fantasien, der sætter grænser. Du kan på nettet nemt finde lange lister over lege til bilen, som kan være med til at gøre jeres alles køretur væsentligt sjovere.

4 – Snacks

Selvom det ikke er sundt at spise sukker en hele dag, kan det alligevel være en god idé at have en række snacks med i bilen, da det også sagtens kan fungere som underholdning i sig selv. Du kan også sagtens tage sunde snacks med, hvis du ikke er meget for at fylde dine børn med sukker og tomme kalorier.

De vil uden tvivl undervejs blive trætte og sultne, og så er det godt at være forberedt med en række gode og lækre snacks, som de kan tygge i sig, når sulten begynder at melde sig, og der måske er langt til den nærmeste tankstation.

5 – Historier

Er du en god historiefortæller, kan du også vælge at fortælle nogle gode historier undervejs på turen. Hvis I kører ned gennem Europa, kan du måske fortælle om nogle af de byer eller seværdigheder, I kommer til at køre forbi på vejen. Det er der mange børn, der vil finde interessant – i hvert fald i det første stykke tid.

Du kan også hente lydbøger på mobilerne og lade andre fortælle gode historier. Dem kan du flere steder også hente ned til offline brug, så du igen sparer data, når der bliver tændt op for den ene lydbog efter den anden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.