Gaming bliver nemmere med fiber

Leg, spil og underholdning  > Teknologi, Underholdning >  Gaming bliver nemmere med fiber

Gaming bliver nemmere med fiber

0 Comments
Gaming bliver nemmere med fiber

Hvis du gerne vil gøre det nemt for dig selv og de øvrige personer i din husstand at komme godt i gang med at game, kan det være et klogt valg at skifte over til fiber net som bredbåndsløsning. Med fiber bliver gaming nemlig meget nemmere.

I vores moderne samfund er vi utroligt meget på nettet, og selvom streaming trækker meget mere data end gaming, skal der stadig være plads til det hele på netværket samtidig. Det nytter jo eksempelvis ikke noget, at du ikke kan spille online, hvis der bare er en anden person i husstanden, der er på Netflix på samme tid.

Dette problem kommer du ikke til at få, hvis du bare har en netværksforbindelse, der er hurtig nok. Disse propper vil du som regel kun støde på, hvis du er på et alt for langsomt netværk – og meget kan vi sige om fiber, men langsomt er det ikke.

En kablet forbindelse er altid den bedste løsning

Der er dog flere andre forbehold, du med fordel kan tage dig, når du skal optimere dine muligheder for at kunne game.

Det er blandt andet en rigtig god idé at tilslutte din computer til internettet via et kabel, hvis du har mulighed for det.

Selvom WiFi også kan være hurtigt nu om dage, kan du sagtens opleve problemer ved at spille online over dit WiFi, da selv de mindste bump på vejen kan give store problemer i din forbindelse til serveren, du spiller på.

Her er det en meget mere stabil og hurtig løsning at køre på en kablet forbindelse. Så er det vigtigt, at du kan forblive online, når du spiller, og vil du ikke risikere at blive smidt ud på grund af en for ustabil forbindelse, er det meget vigtigt at køre på et kabel i stedet for WiFi.

Fiber er ikke et must – det er bare hurtigere

Selvom fiber er den hurtigste internetforbindelse, du kan få i Danmark på nuværende tidspunkt, er det naturligvis ikke et must at have fiber for at kunne spille online. Du kan sagtens game på en almindelig ADSL forbindelse.

Dog er det så vigtigt at understrege, at det er endnu mere essentielt at køre på en kablet forbindelse, jo langsommere internet du har. Har du eksempelvis en 20 mbit/s ADSL forbindelse, er det langt mere vigtigt at få din computer på et kabel, end hvis du har en 500 mbit/s fiber forbindelse.

I begge tilfælde vil det være mest optimalt med kabel, men jo langsommere en forbindelse du har, desto vigtigere er det også at komme på en stabil forbindelse, som du gør via et kabel.

Og så er det også vigtigt at huske på, at der kan være forskel i kvaliteten på dine internetkabler. Så oplever du knas med en kablet forbindelse, kan det sagtens skyldes et alt for dårligt eller for gammelt kabel. Så kan det være værd at undersøge, om du skal købe et nyt kabel, som kan trække en lidt hurtigere hastighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.