Der kommer flere og flere gode spil til smartphone

Leg, spil og underholdning  > Teknologi, Underholdning >  Der kommer flere og flere gode spil til smartphone

Der kommer flere og flere gode spil til smartphone

0 Comments
Der kommer flere og flere gode spil til smartphone

Hvis du endnu ikke har prøvet at game for alvor på din smartphone, er det måske ved at være på tide at kaste dig over det.

Der bliver hele tiden udgivet nye, bedre og større spil til smartphones, da spilproducenterne har fået øjnene op for, hvor mange mennesker der egentlig sidder og gamer på deres mobiler i stedet for på konsol eller PC.

En mobil er jo også hele tiden online på et mobiltelefoni netværk, og på den måde er det meget nemt at game online sammen med andre, når du sidder og spiller fra en smartphone, hvor du på en computer ikke bare lige kan koble dig på, uanset hvor du befinder dig. Det kan du fra en mobil.

Gaming på telefonen er blevet en seriøs branche

Siden den første smartphone kom på markedet i tidernes morgen, har der virkelig været åbnet op for gaming på mobiler. Vi husker vel alle sammen succeser som Angry Birds, Candy Crush, Fruit Ninja og Pokémon Go, og nu er der også kommet store hits som bl.a. PUBG Mobile, som virkelig har taget markedet med storm.

Der er masser af muligheder inden for mobil gaming, og det virker til, at vi kun lige har set toppen af isbjerget. Vi kan nok godt forvente, at der kommer til at blive udgivet meget mere til mobiler fremover, og at spilproducenterne kommer til at satse meget mere på spil til telefoner. Med et Telia mobilabonnement kan du nemt selv komme i gang med at game online på din mobil.

VR briller gør det endnu sjovere

Og for at gøre gaming endnu bedre på mobiler, er der også begyndt at komme mange VR spil, som virkelig også er blevet en stor ting på smartphones, efter at VR briller er blevet allemandseje.

Hvis du endnu ikke har prøvet at game med VR briller på din mobil, kan det være, at du skal i gang med at prøve. Et par VR briller til mobilen koster ikke alverden, og der findes allerede rigtig mange forskellige spil, du kan kaste dig over.

Store spil udgiver mobilversioner

Som vi allerede har været inde på, er der begyndt at komme mange af de større spil til mobilen også. PUBG er nok det bedste eksempel, og med tiden kommer der nok endnu flere store titler til mobilen, selvom vi primært kender dem fra konsol eller PC.

Hvis du endnu ikke rigtig har prøvet at game på din mobil, er det bare med at give det et skud – VR briller eller ej. Der findes spil for enhver smag, og der er rigtig gode chancer for at finde et spil, der også er noget for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.